Шановні колеги!
Прочитав на сайті http://radon.org.ua/ ось таку інформацію:
Закрыт ряд обособленных подразделений Лиги радиолюбителей Украины
“…16 ноября в реестре общественных объединений были внесены изменения о закрытии ряда обособленных подразделений Лиги радиолюбителей Украины. Перечень закрытых обособленных подразделений: ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЛІГИ РАДІОАМАТОРІВ УКРАЇНИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ…”

Згідно цієї інформації нелегітимно обрані на зборах у Кіровограді псевдо-керманичі ЛРУ (Кириленко А. UT3UY end company) закрили ВІДОКРЕМЛЕНИЙ ПІДРОЗДІЛ ЛІГИ РАДІОАМАТОРІВ УКРАЇНИ В ЖИТОМИРСЬКІЙ ОБЛАСТІ. Таким чином з 16 листопада 2015 року радіоаматори Житомирщини нібито вже не члени ЛРУ. Да, дуже цікаво. Так це чи ні – покаже час. Прикро інше, що навіть не запитавши згоди житомирян, за них вирішили бути їм в ЛРУ чи ні. А нас було 92 члени ЛРУ, які справно сплачували щорічні членські внески та сподівались, що ЛРУ нам буде допомагати.
Дякуємо Вам, пане Кириленко, за таку турботу. Але хто ж уповноважив Вас на такі дії? Хто від імені радіоаматорів Житомирщини за Вас голосував на фейковій конференції 30 серпня 2015 року в м.Кіровограді? Може п. Бех В.М., яка була там в якості невідомо кого? Так-так, саме невідомо кого, бо на участь у кіровоградських зборах та на голосування з будь-яких питань діяльності ЛРУ від імені колективу Житомирського обласного відділення ЛРУ ніхто її не уповноважував. Немає рішення Конференції нашого обласного відділення ЛРУ про делегування п. Бех В.М. таких прав. Як приватна особа вона там, звичайно, могла бути, але представляти громадську організацію “Житомирське ОВ ЛРУ”, приймати рішення щодо діяльності ЛРУ та голосувати за такі рішення від імені членів Житомирського ОВ ЛРУ – не мала ніяких повноважень. Хто ж тоді призначив п. Бех В.М. делегатом на нелегітимну конференцію ЛРУ 30 серпня 2015року в м.Кіровоград?

Колишній президент Житомирського ОВ ЛРУ п. Гусаревич Ю.М. привселюдно на зборах радіоаматорів Житомирщини 26 вересня 2015 року стверджував, що він не давав доручення п. Бех В.М. представляти інтереси обласного відділення.

То може це п. Пуздрач М.Л. або п. Семенюк О.Ф., які були обрані у 2013 році делегатами на наступну Конференцію ЛРУ, доручили п. Бех В.М. поїхати на збори в Кіровоград? Не знаю, як п. Пуздрач М.Л., але п. Семенюк О.Ф. стверджує, що він сам особисто виконує доручені йому повноваження делегата Конференції ЛРУ і нікому їх не передавав.

Отже, є багато питань на які відповіді нам, житомирянам, невідомі. Чому нелегітимно обрані керманичі ЛРУ ігнорують право радіоаматорів Житомирщини приймати участь в роботі Конференції ЛРУ 12 грудня 2015року в м. Києві? Напевно п. Кириленку А. & K вигідно щоб на цій Конференції ЛРУ не було керівника відокремленого підрозділу Ліги радіоаматорів України в Житомирськії області п. Мельника А.А. UT2XQ.

Ну то що ж тепер робити? Мабуть так, як писав відомий поет: “… А нам своє робить” .

З 6 липня 2015року радіоаматори нашої області об’єднались в громадську організацію із статусом юридичної особи приватного права “Житомирський обласний радіоклуб” (рєестраційний номер запису 1437743, код ЄДРПОУ 39896302, див. на http://rgo.informjust.ua/ ) , і на позачергових Загальних зборах 30 листопада 2015 року зроблять свій вибір щодо членства в ЛРУ без допомоги та піклування фейкових керманичів ЛРУ.

Голова Ради ГО “Житомирський ОРК”

Кєларєв В.В. (UR5XFF)

 

html counterсчетчик посетителей сайта

 

ЯR Studio 2015 UZ1RR