Нотатки з залу судового засідання!

10 грудня відбулося засідання Апеляційного суду м.Києва по справі
№ 760/24171/14-ц, де розглядалася апеляційна скарга представника третьої особи Грищенко В.В. – Роговського А.А. на заочне рішення Солом’янського
районного суду м.Києва від 16 квітня 2015 року за позовною заявою Гострого М.В., Зельдіна І.Л., Кияниця С.В., Кривенького О.А. до ГО ЛРУ.
Звертаючись до Апеляційного суду заявник (апелянт) повинен надати суду нові обставини, докази, заперечення проти доказів , використаних судом першої інстанції, рішення якого він оспорює.
Позивачам і юристам, які приймали участь в судових засідання Солом’янського райсуду було зрозуміло, що таких нових доказів у наших опонентів не було і не могло бути. В той же час, знаючи, як в свій час представник Відповідача (ГО ЛРУ) Заскалета Ю.О. подавав до суду сфальшовані дані про структуру ЛРУ та чисельність Миколаївського та Одеського ОВ ми очікували, що в апеляційний суд вони таку «туфту» подавати побояться. Але тут нас чекало велике розчарування відносно уроків історії для Грищенко и Ко.
Зважаючи на відсутність будь-яких нових доказів по справі, Грищенко и Ко вирішили застосувати добре ними освоєну і взяту на озброєння тактику незаконних маніпуляцій та фальсифікацій.
Мішенню були вибрані позивачі. В доповненнях до апеляційної заяви представник Грищенко В.В. на повному серйозі стверджував, що всі позивачі не є членами ЛРУ !!!, так як вони є членами не легалізованих обласних відділень !!!.
Недолугим колишнім президентом ЛРУ Грищенко та його горе-юристам, які не читали Статуту ЛРУ, була здійснена спроба ввести в оману високий суд маніпуляціями з п.5.4 та п.5.11 про створення обласного відділення. Цими цинічним маніпуляціями швондери-шарікови хотіли оголосити не легалізованими Сумське, Київське та Харківське ОВ ЛРУ. Таким же цинічним способом ними була зроблена спроба штучно «урізати» ГО ЛРУ до 9-ти лояльних їм обласних відділень.
В таких випадках говорять: маразм крепчал…
Наша команда позивачів Кияниця С.В., Гострий М.В. та адвокат Голуменков В.В при юридичній та практичній допомозі наших колег US8IDZ, UT2UQ, UT7UK, UT7UV та інших, аргументовано довели високому суду всю нікчемність доводів в апеляційній скарзі Грищенко и Ко.

Суд одноголосно прийняв ухвалу про відхилення апеляції і залишення БЕЗ ЗМІНИ рішення суду 1-ї інстанції. Письмову ухвалу буде отримано через 5 днів після засідання суду і опубліковано в ЗМІ.

Дякую всім колегам, які підтримували нас морально та матеріально. Дякувати
Богу - справедливість перемогла!

73, UT5UT

 

html counterсчетчик посетителей сайта

 

ЯR Studio 2015 UZ1RR