МИ РОЗУМІЄМО ВСІХ, ЦІНУЄМО КОЖНОГО РАДІОАМАТОРА!
МЫ ПОНИМАЕМ ВСЕХ И ЦЕНИМ КАЖДОГО РАДИОЛЮБИТЕЛЯ!

We understand everything, we appreciate everyone!
Admin UZ1RR

 




Новини з «круглого столу» Вінницьких радіоаматорів
Валерій Марценюк, ut8nv

27 грудня 2015 року відбувся черговий «круглий стіл» радіоаматорів Вінниччини. На цьому RT до відома радіоаматорів області було доведені рішення Ради ГО «Вінницьке обласне відділення ЛРУ», яка відбулась 23 грудня у приміщенні обласного спортивно-технічного радіоклубу ТСОУ (вул. Визволення,2). Ведучий В.Гнатовський (UT7NS) зачитав присутнім витримки з тексту рішення:

Повістка дня:
1. Про затвердження пакету документів з реєстрації юридичної особи ГО “Вінницький обласний спортивно-технічний радіоклуб (ГО ВОСТР)”.
2. Про обмеження участі UT4NW у “круглому столі” радіоаматорів Вінниччини.
3. Про оптимізацію процесу сплати членських внесків.

1. По п.1 Повістки дня слухали Голову Ради Марценюка В.П. UT8NV, який надав для ознайомлення та затвердження пакет документів, необхідних для реєстрації ГО ВОСТР. Вирішили доручити Голові Ради вивчити питання реєстрації та в подальшому зареєструвати ГО ВОСТР відповідно до вимог чинного законодавства. Голосували: “за”- 6, “проти”- 0, “утримались”- 0, не голосував -1.

2. По п.2 Повістки дня слухали інформацію Гнатовського В.В. UT7NS відносно безвідповідальної та деструктивної поведінки колишнього члена ГО „Вінницьке ОВ ЛРУ” Віктора Харитончука UT4NW, який, керуючись вказівками якогось Миколи Губенко UY0ZG, вносить розкол в ряди радіоаматорів Вінниччини. Вирішили, враховуючи безвідповідальну та деструктивну поведінку UT4NW, запропонувати останньому самостійно назначити день та час для проведення окремого “круглого столу” того відокремленого підрозділу, який функціонуватиме під його керівництвом. На основному недільному “круглому столі” радіоаматорів Вінниччини ефірний час для UT4NW надаватись не буде. Голосували: “за” - 6, “проти” - 0, “утримались” - 0, не голосував - 1.

В подальшому голова ради ГO „Вінницьке ОВ ЛРУ” В.Марценюк UT8NV повідомив присутнім, що за результатами, так званої, "позачергової конференції ЛРУ", яка пройшла в м.Кіровограді 30 серпня 2015 року, керівниками ЛРУ запроваджена нова структура організації у якій радіоаматори перестають відігравати будь-яку контролюючу роль і їм залишається тільки амплуа безправних платників благодійної допомоги у вигляді членських внесків. Відбулось призначення якимось Миколою Губенко (UY0ZG) ряду керівників, так званих, відокремлених підрозділів в окремих областях, в тому числі і у Вінницькій. І ось ці, так звані, керівники, на останньому із своїх зібрань, названим чомусь Радою ЛРУ, виключили з лав організації її двох перших президентів М.Гострого (UT5UT) та І.Зельдіна (UR6LCV), а на додаток до них і деяких інших відомих членів, наприклад, О.Філіппова (UT4NZ), голову Львівського клубу короткохвильовиків І.Доскоча (UR5WD), колишнього віце-президента О.Ананьєва (UT7UV) і В.Степаненко (UZ1RR). Так от проголосовали вони за ці виключення одноголосно і призначили чергову позачергову конференцію ЛРУ на 23-е січня 2016 року в місті Києві. Що ж іще вирішили ці, так звані керівники.

В тексті повідомлення вказується:
=По восьми областям, где нет областных отделений ЛРУ (Львов, Харьков, Ивано-Франковск, Закарпатье, Волынь, Тернополь, Херсон, Черновцы) - разрешить радиолюбителям этих областей перечислять членские взносы на расчетный счет ЛРУ и утвердить членство этих радиолюбителей временно за Киевским городским отделением.
….. По пяти условно проблемным областям (Житомир, Запорожье, Ровно, Киевская область, Сумы), где руководители либо самоустранились, либо думают, либо саботируют - радиолюбители могут перечислять взносы напрямую на расчетный счет ЛРУ. По работе QSL-бюро - обслуживание согласно Устава только членов ЛРУ.=
Ось так і не менше. Таким чином, в тих областях де керівники не перейшли під контроль Губителя ЛРУ з Миколаєва, який і сам то керівником відокремленого підрозділу став тільки 3 грудня 2015 року, членство ЛРУ закріпляється за новоствореним фейковим Київським міським відділенням.

От що пише з цього приводу голова Чернівецького ОВ ЛРУ Володимир Ванзяк:
=Прочитав повідомлення відносно підсумків Ради ЛРУ від 18-го грудня і був приголомшений інформацією про те, що в Чернівецькій області нібито не існує обласне відділення ЛРУ.

Тим більше дивує пропозиція закріпити нас за Київським міським відділенням ЛРУ. …. Зверніть увагу … в статуті в розділі 1 «Загальні положення» в пункті 1.3 читаємо: «ЛРБ є складовою частиною Ліги радіоаматорів України, на правах її асоційованого члена». ….. З огляду на сьогоднішній день, можливо, назва і не зовсім коректна, але то був етап становлення ЛРУ. Свідоцтва про те, що ми маємо статус обласного відділення видавались президентами ЛРУ від 15 травня 1993 р., №19, 4 грудня 1998 р., №38 і 10 березня 2004 р., №38. =

Ось таким чином рейдер з Миколаєва хоче захопити загальноукраїнську організацію, щоб перехопити на себе грошовий потік з оплати членських внесків, призначення якого тільки одне – безперешкодно отримувати вхідну QSL-пошту. Щоб перешкодити цьому усі обласні організації, які поки що вважають себе повноправними представниками своїх членів в ЛРУ, повинні направитиделегатів на задекларовану позачергову конференцію ЛРУ у Києві, щоб дати відсіч цим рейдерам. Вінницька обласна організація (не путати з фейковою під керівництвом UT4NW від Губенко) своїх делегатів вже обрала на конференції 21 листопада 2015 року. Єдине тут питання тільки в тому, що з метою обмеження представництва областей, так звана Рада ЛРУ (читати - Микола Губенко, UY0ZG) знову може перенести її кудись у Тму-Таракань, наприклад, у стольний град Миколаїв, або взагалі відмінити.
Прослухати запис RT можна за адресою: www.vinradio.ho.ua
 

html counterсчетчик посетителей сайта
 

©2015 ЯR WEB Style  

UZ1RR_Updated: понедельник, 28. декабря 2015