МИ РОЗУМІЄМО ВСІХ, ЦІНУЄМО КОЖНОГО РАДІОАМАТОРА!
МЫ ПОНИМАЕМ ВСЕХ И ЦЕНИМ КАЖДОГО РАДИОЛЮБИТЕЛЯ!

We understand everything, we appreciate everyone!
Admin UZ1RR

 


 


М.І.Сергієнко UX0UN
"Київ DX&Contest Club"

Шановні колеги, дорогі друзі - радіоаматори…
Прийміть від клубу K-DX-CC наші самі щирі і теплі вітання з Новим 2017 роком!


21 грудня 2016 року відбулось останнє в цьому році зібрання Київського K- DX- CC клубу.



Яким був цей рік у нашому житті? Хочемо поділитися з вами, дорогі друзі, нашими досягненнями, враженнями, результатами.
Цей рік був вдалим для нашого клубу. Пропонуємо Вашій увазі короткий звіт про його діяльність.
Перш за все, відмітимо плідну творчу діяльність Президента нашого клубу Сергія Литвинова (UX1UA). Привітаємо його із високими особистими досягненнями – найвищими радіоаматорськими нагородами у 2016 році !



Диплом UDXA Challenge Сергію Литвинову вручає Президент UCC клубу, керівник дипломної програми UDXA - Володимир Латишенко ( UY5ZZ)
Ми пишаємось активістами нашого клубу, які завжди створюють у ньому творчу, ділову та дружню обстановку :



Найактивніший із членів клубу, Перший президент ЛРУ, володар найвищих престижних аматорських нагород світу – DXCC # 1, DXCC Honor Roll – Микола Гострий (UT5UT). Енциклопедичні знання, все життя з самої малечі пов’язане з Радіо - йому завжди є про що розповісти своїм друзям–радіоаматорам, поділитися багатим життєвим досвідом.



Завжди цікаві спортивні новини, своєчасні інформації про результати змагань, рейтинги аматорів, конференції, поїздки по країнах світу приносить до нашого клубу один з його найактивніших членів клубу - Президент UCC Володимир Латишенко (UY5ZZ). Дипломи програми UDXA яку він очолює – одні з кращих і найпочесніших у світі !



Активним членом нашого клубу є Віктор Бобров – учасник багатьох чемпіонатів світу , суддя міжнародної категорії. Це його позивний EZ0/UT3UV активно звучав з Туркменістану ! Йому завжди є чим порадувати наш клуб у своїх прекрасних відеодоповідях, показати медалі та нагороди з чемпіонатів світу !



Золотий фонд радіоаматорства України – начальник Музею зв’язку ЗСУ, активний учасник нашого клубу - Станіслав Єрмачков (US0HZ) ! Скільки школярів і молоді пройшли його педагогічну школу і долучились до радіоаматорства ! Його доповіді на засіданнях нашого клубу завжди викликають щирі захоплення і гордість за майбутнє нашої молоді !
Активними учасниками нашого клубу в поточному році були відомі у цілому світі своїми унікальними розробками Сергій Бунін (UR5UN), Володимир Джулай (UY2UA), Олег Шуман ( UT5UML).



На засіданні клубу була представлена унікальна розробка - наносупутник “КПІ” “PolylTAN), в якій брали участь багато радіоаматорів КПІ ім. Ігоря Сікорського. Доповідь про цю знаменну подію, роль в ній радіоаматорів КПІ зробив керівник цього проекту – доц.,к.т.н. Борис Рассамакін.
Як завжди, найсучаснішими розробками світового рівня (від ідеї до “заліза”) радував нас колега – Володимир Джулай (UY2UA). Уважно слухає Президент України П. Порошенко розповідь В. Джулая про творчі успіхи радіоаматорів, можливість виготовляти в Україні такі унікальні технічні шедеври!



Ми пишаємося високими досягненнями членів нашого клубу, які брали участь у видатних DX - експедиціях! Визначною подією 2016 року для радіоаматорської DX- спільноти світу стала експедиція на острів Херд (VK0EK), учасником якої був член нашого клубу Вадим Івлієв (UT6UD). Завдяки його чіткій і професіональній роботі на діапазоні 160 м – 3246 аматорів світу, в тому числі українців, провели QSO’s з цією унікальною країною DXCC на ТОР band, що є рекордом серед Антарктичних DX-pedition’s





Затамувавши подих, ми слухали та дивилися цю яскраву відеодоповідь про підготовку, пригоди під час експедиції, тяжкі умови, в яких відбувалася нелегка робота ! Уявіть собі – лише морський перехід на судні від Кейптауна (Південна Африка) до острова Херд тривав 14 діб тільки в один кінець! Дякуємо тобі за цей подвиг, дорогий Вадиме ! Крім цієї експедиції Вадим побував у А3, S2, FG, FO, H44.
Прославились Українські радіоаматори у світовому – DX-ing 2016 року такими видатними експедиціями як:



EP2A – Іран !
Надзвичайно складно отримати ліцензію в цю країну. Але радіоаматори України О. Ананьєв (UT7UV), Д. Давиденко (UT7UJ), О.Євтушенко (US7UX), разом з радіоаматорами Литви та іранськими аматорами успішно справилися з цією задачею.
Прекрасні спогади про DX- сезон залишаться у Олега Євтушенка (US7UX), який був у складі багатьох DX – pedition’s : 3W2R, D4D, XX9, VS6, 9V1, TX7.
Як завжди, тепла сімейна підтримка – запорука успіху ! Щасти тобі, наш друже !



Ми зичимо нових успіхів невгамовному DX-експедиціонеру Олексію Яковлєву, UT5UY ! Він вже побував у стількох країнах світу, які навіть важко перелічити – 3DA0, 3D2, 5H, 5W, FO/M, C9, HC8, FO,T31, YB, ZK3 та багато інших! Але всі його головні експедиції ще попереду! Ми пишаємося тобою Олексіє, – ти високо несеш прапор України по континетах і країнах світу !





Наш всезнаючий постійний DX – guide,
DX - інформатор і прекрасний DX-man,
володар DXCC # 1 та багатьох інших
високих радіоаматорських нагород -
Володимир Засуцький (UW7UA)

На засіданнях клубу побували десятки гостей з різних куточків України та поза її меж. Ми щиро вдячні активним членам нашого клубу за плідну і творчу участь у його засіданнях, це – О.Філіпов (UT4RZ), С. Ребров (UT5SI), А.Лякін (UT2UB), О.Шувалюк (UR5UBR), М.Ятченко (UR8UZ), Д.Сташук (UT5UGR), Г. Треус (UX5UO), О. Радкевич (UX7UW), І.Лазарєв (US0VA), О. Приліпко (UX1UX), М. Миронов (UX4UA),О. Арбузов (UT3UZ), О. Кондратюк (UX7UA), В.Мінаков (UY2UQ), В. Степаненко (UZ1RR), О.Беспалько (UY5UD ex UB5RP), Ю.Шаталов, (UX7MR), та інші.



Неможливо не згадати самими добрими словами плідну участь, допомогу клубу нашого дорогого Валерія Івановича Буцана (UT9UZ), славного сина Чернігівського краю і рідної Носівки! Дякуємо тобі за твоє щире серце, добру душу, затишок і тепло цих зустрічей, смачні пироги, дорогий Валерію Івановичу!



Валерій Іванович Гойко , UT4UO !
Гаряче серце, добра душа, золоті руки! Він знає, вміє робити все і “сурйозно” - захоплюватись Радіо, активним спортом протягом сезону, купання в льодяній купелі (навіть влітку!), ловити тільки велику рибу! І ще багато чого іншого ! А особливо - підтрунювати над приятелями добрими жартом !

Бажаємо усім радіоаматорам отакенної Риби! Щоб ловилось і моглось, і хотілось ….



Наш добрий товариш, талановитий радіоаматор, добрий помічник, член нашого клубу Лефтеріс Захаріудакіс з Республіки Кіпр (5B4AGL – UT5UDP), який закінчив КПІ і зараз продовжує навчання в КПІ як аспірант нашого університету.
Він здійснює інформаційну підтримку клубу роблячи переклад на англійську та грецьку мови інформацію про діяльність K-DX-CC.

Дякуємо за увагу, допомогу, інформаційну підтримку шановному Володимиру Степаненку (UZ1RR), адміну самого популярного в Україні Українського радіоаматорського порталу  ! Зичимо йому та колективу порталу творчих успіхів і добрих справ на благо нашого улюбленого Ham – Radio !

Дорогі друзі радіоаматори, Вітаємо Вас з прийдешнім Новим 2017 роком !
Хай він буде щасливим для Вас та Ваших родин. Бажаємо вам міцного здоров’я, щастя ,миру, злагоди, достатку! Гідно нести славу і високий авторитет радіоаматорів України!
Ми завжди чекаємо на Вас у нашому K-DX-CC клубі, в чарівному Києві !




73 ! 88 ! UXØUN
Від імені колективу K-DX-CC – Микола Сергієнко (UXØUN), м. Київ

 

html counterсчетчик посетителей сайта
 

©2015 ЯR WEB Style  

UZ1RR_Updated: понедельник, 02. января 2017