МИ РОЗУМІЄМО ВСІХ, ЦІНУЄМО КОЖНОГО РАДІОАМАТОРА!
МЫ ПОНИМАЕМ ВСЕХ И ЦЕНИМ КАЖДОГО РАДИОЛЮБИТЕЛЯ!

We understand everything, we appreciate everyone!
Admin UZ1RR

 



Голові ТСОУ В.М.Тімченко
03680, м.Київ, пр-кт Перемоги, 52/2
________________тел.044-456-80-11
Копія: Міністерство юстиції України
01001, м.Київ, вул. Городецького, 13.

З В Е Р Н Е Н Н Я

Шановний Віктор Миколайович!
Протягом останніх 2012-2015 років наша громадська організація „Вінницьке обласне відділення Ліги радіоаматорів України” плідно співпрацює з Вінницьким обласним відділенням ТСОУ на правах первинної організації „Обласний спортивно-технічний радіоклуб ТСОУ”. В рамках цієї співпраці на звернення керівництва нашої організації керівником Вінницького ОО ТСОУ А.О.Кацаєм у користування радіоклубу було безоплатно надано невелике приміщення площею 8 кв.м. під організацію колективної радіостанції, QSL-бюро та проведення організаційних заходів. Силами та за кошти членів ГО „Вінницьке ОВ ЛРУ” це приміщення було повністю відремонтовано, укомплектовано меблями та ПК, встановлено і запущено в експлуатацію колективна радіостанція радіоклуба UR4NWА (довідка про заходи спортивно-технічного радіоклубу наведена в Додатку 1).
В той же час, розпочинаючи з 2013-2014 років, в середовищі ЛРУ виникла ситуація, коли частина керівників організації повела лінію на її розкол, не надаючи радіоаматорському загалу звітів про використання коштів організації. Спочатку на Раді ЛРУ у 2013 році від виконання своїх обов’язків був усунутий голова ревізійної комісії М.Гострий (перший президент ЛРУ), а на звітно-виборній конференції 2014 року до керівництва, шляхом фальшування протоколів, був приведений попередній президент В.Грищенко, якого більшість радіоаматорів не підтримувала. Для оскарження цих протиправних дій рядом членів ЛРУ був поданий судовий позов, який був задоволений судом першої, а потім і апеляційної інстанції
http://uarl.com.ua/2015-files/apelyacijny-sud-rishennya.htm.
На підставі цих рішень у травні 2015 року була проведена позачергова звітно-виборна конференція, на якій обрали нове керівництво організації.
Однак, для того щоб уникнути виконання судових рішень, знову ж таки шляхом фальшування протоколів, старий склад керівництва проводить у кінці серпня 2015 року нову позачергову звітно-виборну конференцію, після чого реєструє нового керівника А.Кириленко. І коли 28 грудня 2015 року на це рішення був поданий новий позов, то теперішнє керівництво ЛРУ шляхом маніпулювання структурою організації, готує нову позачергову конференцію, щоб уникнути виконання попередніх судових рішень. Таким чином ряд регіональних радіоаматорських організацій (Львів, Київ, Харків, Вінниця, Волинь, Чернівці, Херсон) був усунутий від участі у прийнятті рішень. Відносно ж нашої організації, то у Вінницькій області була створена паралельна структура у вигляді відокремленого підрозділу, і наша квота на представництво була незаконно передана цьому підрозділу. Делегатів і гостей від ГО „ВОВ ЛРУ” заплановано взагалі на позачергову конференцію не допустити, шляхом формування відповідного списку для прохідної ТСОУ (дивись інормацію за адресою: http://radon.org.ua/index.php option=com_content&view=article&id=6509&catid=34&Itemid=56 http://radon.org.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=6510&catid=34&Itemid=56)

Таким чином, з вищевикладеного можна припустити, що заборона 23 січня 2015 року доступу в приміщення офісу ТСОУ делегатів і членів окремих регіональних організацій ЛРУ узгоджена з керівництвом республіканського ТСОУ. Враховуючи сказане, прошу повідомити відношення та наявні у республіканського ТСОУ юридичні підстави для забезпечення задекларованого теперішнім (не легітимно обраним згідно судових рішень) керівництвом ГО ЛРУ протиправного обмеження небажаних делегатів окремих регіональних організацій та гостей у доступі до місця проведення, так званої, позачергової конференції ЛРУ за адресою м.Київ, пр-кт.Перемоги 52/2.
Рада ГО «Віницьке обласне відділення ЛРУ»
UT8NV, UT7NY, UT0NN, UT7NS, UT8NT, US0NZ, UT4NY, UT7NW
19 січня 2015 року.
P.S. Звернення надіслано 20 січня 2016 року на вказані адреси цінними листами з описом вкладення та повідомленням про вручення.

 

html counterсчетчик посетителей сайта
 

©2015 ЯR WEB Style  

UZ1RR_Updated: четверг, 21. января 2016